Forside Nyheder

Fjernstyret helikopter til iPhone, iPod touch og iPad


 


Griffin Helo TC


Legebørn med Apple produkter har fået nyt legetøj. Altså når den kommer på hylderne, for lige nu kan producenten ikke levere.


OPDATERET MED NYE sjove videoer nedenfor (se dem før din nabo).


Har du kigget på AR.Drone og følt at det var et lidt dyrt stykke legetøj, så kan du måske snart glæde dig til endnu en fjernstyret helikopter til iPhone, iPod touch og iPad.


Desværre kan den amerikanske producent ikke levere den lige nu, og de har tilmed problemer med at sende her til Europa. Men mon ikke de finder en løsning, så legebørn med Apples produkter også kan være med herhjemme.


  


Helikopteren fra Griffin hedder Helo TC. Den har dobbelte rotorblade, som giver mulighed for en rolig stabil flyvning – nem at styre.


Den kommer med en IR sender, der sættes på den styrende enhed (iPhone, iPod touch eller iPad). Den kan styres på to måder, enten via “joysticks” til gas og styring, som det kendes fra andet fjernstyret legetøj, eller tilt kontrol hvor man styrer ved at vippe og dreje selve “controlleren”.


Det anbefales kun at bruge den indendørs. Der kan optage op til 3 ture (flight patterns), så bestemte manøvrer og ruter nem kan gentages.


Griffin Helo TC koster blot $50. Det svarer til 265 kroner. Men skal den sendes fra USA, så løber der jo international porto, told, moms og opkrævningsgebyrer på. Så ender den nok hurtigt oppe i den dobbelte pris.


Men har den interesse, så hold øje med Griffins hjemmeside.


 


  


 


Videoer


OPDATERET: Nye sjove PR videoer for Griffin Helo TC herunder (del 2 og 3).


Se dem kronologisk.


    

Annonce:
Forrige artikelBesøg hos B&O del 1 – Historien
Næste artikelFocal og Naim fusionerer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.