Forside Nyheder

Gratis antivirus til din Android-mobil


Norton Mobile Security Lite lover at beskytte din Android-mobil mod ondsindet software.


 


Beskyt din Android


Din smartphone er proppet med personfølsomme data. Nu kan du beskytte den mod virus og andet ondsindet kode – ganske gratis!


Symantec er mest kendt for sine antivirusprodukter til pc, men nu er firmaet klar med en gratis løsning til din Android-mobil.  Det er efterhånden ved at blive et stort problem med ondsindet kode, der går efter din smartphone, og nu prøver Symantec så at gå i clinch med de kedelige typer, der prøver at inficere din lommegadget med al dine personlige oplysninger.


Norton Mobile Security Lite kan nu downloades gratis fra Android Marked, og skanner automatisk downloadede filer og opdateringer fro ondsindet kode. Applikationen er i stand til at opdatere sig selv, så du altid har de nyeste virusdefinitioner. Det sker i baggrunden via Wi-Fi eller 3G, men aldrig når du roamer. Mister du din mobil, så er programmet også i stand til at fjernlåse den via nettet.


Symantec lover, at Norton Mobile Security Lite er i stand til at beskytte din mobil uden at det negativt påvirker ydelse eller batterilevetid.


Investerer du 30 dollars i et årsabonnement til Norton Mobile Security 2.0, så får du samme funktionalitet, men også mulighed for at slette data på en mistet mobil, og så bliver du advaret når du besøger ondsindede og bedrageriske websider. Norton Mobile Security 2.0 kan også blokere uønskede opkald og SMS-beskeder.


Norton Mobile Security i Android Marked


 

Annonce:
Forrige artikelSkal Apple redde B&O ?
Næste artikelApple kan blokere konkurrenterne i 25 år
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.