Forside Nyheder

HTC: Bedre lyd i mobilen


HTC har købt aktiemajoriteten i Beats Electronics, og vil integrere firmaets teknologi i kommende HTC-mobiler.


 


Den taiwanske mobilproducent, HTC, køber aktiemajoriteten i Beats Audio, og arbejder aktivt på at bygge Beats-teknologien ind i kommende mobiler.


HTC har haft pengepungen fremme og spenderet 300 millioner dollars, cirka 1,57 milliarder kroner, for aktiemajoriteten i Beats Electronics, der blev grundlagt af hip-hop-legenden Dr. Dre og musikproduceren Jimmy Iovine.


Aftalen bliver officielt annonceret senere i dag dansk tid, men de to firmaer har allerede snakket med websiden AllThingsD. HTCs direktør, Peter Chou, udtaler til websiden, at forbrugere nu kan se frem til bedre lyd i HTCs kommende mobiler.


?Via mobile enheder er det nemmere end nogensinde før at opleve og købe ny musik, men det er en skam uden en stor lydoplevelse,? siger Chou.


 Beats grundlæggere Dr. Dre og Jimmy Iovine sammen med HTC’s direktør Peter Chou


 


Købet af Beats Electronics skal ses som et forsøg fra HTCs side på at profilere sig i konkurrencen med giganter som Samsung, LG og Apple. Beats Electronics har godt nok allerede en aftale med HP, der bruger firmaets lydteknologi i sine computere og den nye TouchPad-tablet, men HTC har eksklusiv adgang til brugen af teknologien i mobiltelefoner.


Beat Electronics? direktør, Jimmy Iovine, udtaler til AllThingsD, at partnerskabet med HTC skal ses som endnu et forsøg på at forbedre lydoplevelsen i forbrugerelektronik. Iovine siger, at en hele den generation, der har lyttet til MP3-filer på deres computere er gået klip af den gode lydoplevelse, og det skal der nu laves om på.


Den første HTC-smartphone med Beats-teknologi forventes ude senere på året.


 

Annonce:
Forrige artikelSputnik er blevet opdateret
Næste artikelTablets og smartphones flytter en hel branche
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.