Forside IFA IFA 2011

HTCs Mango-mobil afsløret


HTC Omega bliver en af de første mobiler med Windows Phone 7.5, som vi kommer til at se herhjemme. Den forventes afsløret på IFA-messen i Berlin (Foto: PocketNow.Com)


 


Lækket foto og detaljer om HTC Omega med Windows Phone 7.5, der forventes afsløret på IFA-messen i Berlin om en uge.


Kan du ikke vente til at få fingrene i en smartphone med Windows Phone 7.5, også kendt under navnet Mango, så har vi godt nyt! HTC Omega er lige om hjørnet og forventes annonceret på IFA-messen i Berlin, der løber af stablen fra den 2. til den 7. september.


PocketNow.com har skaffet et foto af mobilen, der lader til at have et design med aluminiumskabinet, der minder om hvad vi har set med tablet-computeren HTC Fly.


Inden i sidder angiveligt en 1,5-gigaherz Qualcomm Snapdragon-processor, 512 megabyte hukommelse og en ukendt mængde lagerplads. PÅ bagsiden sidder et 8-megapixrl kamera med kameralys, og fronten prydes af en 3,8-tommer berøringsfølsom baseret på SLCD-teknologi samt et kamera til videochat.


HTC Omega vil have DLNA, så du kan dele multimedieindhold med andet forbrugerelektronik i hjemmet, og mobilen har også en MicroHDMI-udgang, hvis du bare ikke kan få nok af kabler.


Er du ude efter noget, der fylder mere i lommen, så forlyder det, at HTC også er på vej med modellen Eternity, der angiveligt har en gigantisk 4,7-tommer skærm.


Vi regner med at se mere til HTCs mobiler den 1. september, pressedagen på IFA, der afholdes dagen før messen åbner. Recordere.dk vil selvfølgelig være på pletten.


 

Annonce:
Forrige artikelWindows 8-tablet med quadcore-processor
Næste artikelSlut med Jamo i Danmark
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.