Forside * Nyheder

Hvem sagsøger hvem ?


 


Apple sagsøger Samsung, der sagsøger Apple. Microsoft sagsøger Motorola, som til gengæld sagsøger Apple. Forvirret, så se bare denne grafik.


Havde det været et oversigtskort over undergrundsbanen i en storby, ville man nok ende med at tage det forkerte tog.


Grafikken her er postet på Reuters Blog: The Knowledge Effect, og viser hvilke mobil-producenter der iøjeblikket sagsøger hvilke andre procenter. Og det er jo til at blive helt rundforvirret af.


Det kan godt være at Apple vs. Samsung har fået en del spalteplads på det seneste, fordi den sag virker så stor også set med globale øjne. Men tænk hvis nyhederne ikke handlede om andet, end alle de igangværende sager.


Men det giver mening at der kæmpes om retten til de mange patenter på mobil-området, senest med Google der forventes at overtage Motorolas 17.000 af slagsen. For det giver en vis pondus, i det store igangværende spil om rettigheder; Ikke mindst på muligheden for gensidige kompromiser og gensidige aftaler.


 


Kilde: Reuters

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.