Forside * Nyheder

Nokia-chef: Android og iOS er forældede


 


Nokia Windows Phone


Brugerfladen i Android og iOS er gammeldags, lyder det fra Nokia-topchef, som lover et bedre produkt med Windows Phone 7.


Nokia er ved at gøre klar til at skyde nye telefoner på markedet, hvor styresystemet bliver Windows Phone 7.


Det fortæller mobilgigantens chef i Nordamerika, Chris Weber, i et interview på venturebeat.com.


Han understreger samtidig, at udsigten til succes er god, da de konkurrerende styresystemer Android og iOS er “forældede”.


“Apples iPhone og dens underliggende styresystem, iOS, satte standarden for den moderne brugerflade med ‘pinch and zoom’. Det tvinger samtidig folk til at downloade adskillige applikationer, som de skal skifte imellem. En masse berøringer er påkrævet, når de skal trykke på ikoner og knapper for aktivere deres funktioner. Android udbredte denne fremgangsmåde yderligere,” forklarer Chris Weber.


Løftet lyder, at Nokia ved hjælp af Windows Phone 7 i stedet vil integrere applikationerne ind i alt, hvad brugeren foretager sig på mobilen.


Det gælder blandt andet ved, at LinkedIn, Facebook og Twitter automatisk er bundet op på dine kontakterpersoner i stedet for, at det skal foregå igennem tre forskellige applikationer.


 


Konkurrence på ‘cloud’-produkter


Samarbejdet med Microsoft vil ligeledes bringe Nokia i front med hensyn til at gemme og symkronisere fra ‘skyen’ – altså via internettet. Dette er især rettet imod erhvervslivet.


Det vil eksempelvis sige, at kunderne både kan få plads til at uploade, synkronisere og tage back-up af diverse filer samt benytte sig af en online-udgave af Office-pakken og andre skræddersyede, internetbaserede erhvervs-værktøjer.


“Vi er langt foran dem (Google og Apple, red.),” tilføjer Chris Weber.


Har Nokia-chefen ret i, at opbygningen af Android og iOS er for omstændelig og gammeldags?


Lad os høre din mening i kommentarfeltet nedenfor…


 


Kilde: mobilsiden.dk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.