Forside Nyheder

Nu kommer de fælles 3D briller


Vi ved endnu intet om design på de kommende fælles 3D briller. Dette er blot en illustration.


 


Full HD 3D Glasses Initiative


Flere af de store TV producenter går nu sammen, om en fælles standard for 3D briller.


Panasonic indledte i foråret et samarbejde med producenten af 3D-briller XpanD, om en ny industristandard for 3D briller. Nu er de samme to firmaer gået igang med et endnu bredere samarbejde, der har fået tilslutning fra Samsung og Sony.


Med det nye udvidede samarbejde omkring en fælles standard for 3D-briller, ønsker producenterne at gøre det nemmere for brugerne at få glæde af 3D-teknologien.


Producenterne kalder deres samarbejdsaftale for ?Full HD 3D Glasses Initiative?.


 


Både Bluetooth og IR (infrarød)
 
Sony, Samsung, Panasonic og XpanD vil samarbejde om udviklingen og licenseringen af RF-systemteknologi til aktive 3D-briller, herunder RF-systemprotokoller mellem aktive 3D-briller og 3D-skærme som for eksempel tv, pc og projektorer etc.


Standardiseringen kommer også til at gælde en række IR-systemprotokoller mellem aktive 3D-briller og 3D-skærme.
 
Udviklingen af de nye standardiserede aktive 3D-briller starter i september, og de vil være tilgængelige på det danske marked i 2012. De nye 3D-briller vil desuden være bagud-kompatible med aktive 3D-tv produceret her i 2011.


 


Kilde: Sony

Annonce:
Forrige artikelVinderne i CinemaxX konkurrencen
Næste artikelJapanske producenter skal tænke nyt
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.