Forside CES CES 2012

Øget highend fokus på CES udstillingen

  


CES udstillingen i Las Vegas opruster på highend Hi-Fi området.


I den kommende tid vil der naturligt nok være mest fokus på IFA udstillingen i Berlin, og alle de produktnyheder vi vil se derfra. Men på ét punkt kan IFA ikke være med mere, og det er på highend audio. Den type produker har nærmest været helt væk fra IFA i de senere år.


Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas har de senere år oplevet samme trend, men har nu besluttet at gøre noget ved det. Highend audio skal igen i fokus der, så det hele ikke kun går op i 3D, flad-tv og gadgets.


Messehallerne i Las Vegas Convension Center (LVCC) og arealerne i det nærliggende Hilton hotel er dog fyldt til bristepunktet allerede, så udvidelsen kommer til at ske på det andet hotel i nærheden.


Hotel The Venetian inddrages i højere grad i CES nu, med mere end 200 stande for Highend Audio.


Der har tidligere været enkelte Hi-Fi producenter som udstillede på det hotel, ligesom der på andre af byens hoteller har været forskellige Hi-Fi producenter som har lejet sig ind i suiter o.lign.


Men slet ikke i den målestok som der nu lægges op til fra CES organisationen. De vil tydeligvis gerne have Hi-Fi highend tilbage på udstillingen, ved at skabe bedre rammer for både udstillere og publikum.


CES afholdes d. 10-13. januar 2012. Recordere.dk dækker begivenhederne onsite.


 

Annonce:
Forrige artikelSony-boss: Vi bliver ved med at lave flad-tv
Næste artikelVideolyden på iPhone bliver professionel
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.