Forside IFA IFA 2011

Sony lancerer 3D-hjelm … i Japan


Sonys 3D-hjelm ligner noget fra en sci-fi-film og leverer angiveligt en storslået oplevelse med blot to OLED-skærme på 0,7 tommer.


Sony lancerer 3D-hjelm … i Japan


Sonys kommende 3D-hjelm leverer en oplevelse som så du på en 750-tommer stor skærm fra 20 meters afstand. Er klar til november.


Tilbage i januar på CES 2011-messen i Las Vegas demonstrerede Sony en 3D-hjelm, der lignede noget fra en science fiction-film. Nu viser det sig, at den japanske elektronikgigant rent faktisk har tænkt sig at producere tingesten, med modelnavnet HMZ-T1, og at den lander den 11. november.


Desværre begrænser Sony den til det japanske marked til at starte med, men vi håber at den hurtigt finder vej til disse breddegrader. Inden i hjelmen sidder to 0,7-tommer store OLEd-paneler, der hver leverer en opløsning på 1280 x 720 pixel, og skal vi tro Sony, så leverer de en oplevelse som gloede du på en 750-tommer stor skærm fra 20 meters afstand.


Hjelmen byder også på 5.1-kanalers surround-lyd, men er desværre ikke trådløs. Den skal forbindes med kabel til en boks, der indeholder hele magien.


Prisen for Sony HMZ-T1 er 60.000 Yen svarende til cirka 4.000 danske kroner.


Spørgsmålet er bare ? Tror I at det bliver et hit? 

Annonce:
Forrige artikelIFA 2011: Velkommen til drømmeland
Næste artikel360 graders lyd fra din smartphone
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.