Forside Nyheder

TV 2 åbner website om abonnementsbetaling


Finansdirektør Peter Normann  (Foto: TV 2)


 


TV 2 åbner website om abonnementsbetaling og MPEG4


Finansdirektør Peter Normann: TV 2 har et ansvar for at give danskerne faktuelle oplysninger og det bedst mulige beslutningsgrundlag inden 2012.


TV 2 åbner nu et informationssite, der skal orientere forbrugerne om de ændringer, der sker med TV 2s hovedkanal fra 2012. Sitet fortæller også om konsekvenserne af den ændring, der sker, når MPEG4-teknologien erstatter MPEG2-teknologien ved udsendelsen af DR1, DR2 og TV 2 i det jordbaserede sendenet fra 11. januar 2012.


“At TV 2 overgår fra at være gratis og frit tilgængelig til at være en betalingskanal er en stor omvæltning på det danske tv-marked. Vi har et ansvar for at give bedst mulig information om ændringerne og for at give de berørte husstande et godt beslutningsgrundlag, når de skal vælge blandt deres muligheder fra 2012. Derfor har vi etableret dette grundige og oplysende informationssite,” siger TV 2s finansdirektør, Peter Normann.


Det nye site har adressen behold.tv2.dk, og det vil blive opdateret, når der f.eks. sker nye begivenheder og indgås nye distributionsaftaler. Samtidig vil TV 2 fra næste måned begynde at sende tv-spots, der gør opmærksom på ændringerne og på det nye informationssite.


De danske tv-distributører, f.eks. YouSee, Stofa, Boxer, Viasat, Canal Digital og antenne-foreninger, er endnu ikke på plads med deres produkter og priser. Så snart distributørerne er klar til at melde ud om priser og produkter, vil disse også kunne findes på TV 2s informationssite.


 Kvægtorvet i Odense  (Foto: recordere.dk)


 


Platformsneutral


Peter Normann understreger, at TV 2 ikke selv sælger abonnementer, programkort eller modtagebokse til seerne. TV 2 stiller sin hovedkanal til rådighed for tv-distributørerne, som herefter har kundeforholdet til TV 2-seerne.


“TV 2 er neutral i den information, vi giver. Vi foretrækker ikke nogle distributører frem for andre ? vi ønsker blot at gøre det muligt for så mange som muligt at se TV 2 i 2012 og give den information, de berørte husstande har brug for,” siger Peter Normann.


TV 2 indfører abonnementsbetaling fra 1. januar 2012 for fortsat at kunne tilbyde den nyhedsdækning, underholdning, fakta, sport og dansk fiktion, der kendetegner TV 2 og har gjort TV 2 til Danmarks mest sete tv-kanal. Kanalen kommer også med nye programmer i 2012, og samtidig tilbyder TV 2 distributørerne ? uden ekstra betaling ? hovedkanalen og en lang række programmer og sportsbegivenheder i HD-kvalitet.


TV 2 er i dag den eneste gratis tv-kanal i Danmark, efter at licensen til TV 2 stoppede i 2004. Alle andre kanaler modtager enten licens eller finansieres med en blanding af abonnement og reklamer.


 


Kilde: Pressemeddelse, TV2 Danmark

Annonce:
Forrige artikelAnmeldelse af Sony Ericsson Xperia Ray
Næste artikelBilka: Vi fortsætter gerne med Sonos
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.