Forside Nyheder

Windows 8-tablet med quadcore-processor


Denne tablet kører Windows 8 og har quadcore-processor.  Måske ser vi den i aktion allerede næste måned.


 


Microsoft har viftet en tophemmelig tablet-computer foran næserne på deltagere ved Tech Ed-konferencen i New Zealand. Bliver muligvis givet gratis til udviklere næste måned.


Windows 8 bliver det første operativsystem fra Microsoft, der er optimeret til brug på tablet-computere med berøringsfølsom skærm. Det bliver også det første Windows-operativsystem der virker med ARM-baserede processorer som dem, der i dag sidder i vores smartphones og tablets som Apples iPad og Samsung Galaxy Tab 10.1.


Nu har Microsoft så afsløret en sådan tablet. Det skete på firmaets Tech Ed-konference i New Zealand, hvor Microsoft-gutterne Jeff Johnson og Patrick Hevesi demonstrerede en masse Windows-kompatibelt grej. Et af produkterne var en tynd tablet-computer med en endnu ikke-lanceret quadcore-processor.


Både Nvidia, Qualcomm og Texas Instruments har tidligere annonceret, at man snart er klar med quadcore-processorer, så lur os om der ikke sidder en chip fra netop en af disse producenter i maskinen.


Den altid velinformerede Windows-journalist, Mary-Jo Foley fra ZDNet, spekulerer at maskinen meget vel kunne blive givet gratis på Microsofts BUILD-messe, der løber af stablen i Anaheim i Californien næste måned.


Her vil Microsoft fortælle nyt om Windows 8, og Microsoft har mere eller mindre bekræftet, at man på BUILD vil lancere den første betaudgave af operativsystemet. Mary-Jo Foley anser det ikke for usandsynligt, at Microsoft kunne finde på at give tablet-computere gratis til udviklerne, så de kan komme i gang med at udvikle apps til Windows 8.


Windows 8 forventes færdigt en gang i løbet af næste år.


 

Annonce:
Forrige artikelFredagsfilmen: Få healet GPS’en
Næste artikelHTCs Mango-mobil afsløret
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.