Forside Nyheder

Apple TV er på vej til Danmark


Nu hvor Apple er klar med film i den danske iTunes-butik, så synes det også sandsynligt at Apple TV finder vej til de danske butikshylder.


 


Apple TV


Apple TV er dukket op i norske netbutikker med forventet levering den 14. oktober, og Apple TV Protection Plan har fundet vej til onlinebutikken på Apple.dk.


Apple har endelig åbnet op for salg og leje af film i firmaets iTunes-butikker i Danmark, Norge, Sverige, Finland samt Holland og Belgien. Det er lækkert, at man nu nemt kan få film over på sin iPad, iPod eller iPhone, men rigtig godt bliver det først med Apple TV.


Det ser dog ud til, at Apples lille streamingboks snart finder vej til vores butikshylder. På norske netbutikker som MPX.no og Komplett.no kan vores broderfolk allerede forudbestille Apple TV til 845 norske kroner og med en forventet leveringsdato den 14. oktober.


Et hurtigt tjek på Komplett.dk viser, at Apples lille sorte boks endnu ikke er i det danske system, men sørger du på “Apple TV” på Apple.dk, så får du mulighed for at købe en “Apple TV – AppleCare Protection Plan” til 219 kroner.


Alt tyder altså på, at Apple TV snart dukker op til Danmark. En hurtig omregning fra norske til danske kroner viser, at boksen nok kommer til at koste 800 kroner.


Flere danske netbutikker sælger allerede i dag parallelimporterede eksemplarer af Apple TV til typiske priser mellem 900-1.000 kroner.


Opdatering: Apple har nu bekræftet at Apple TV frigives til disse lande d. 4/10: Danmark, Norge, Sverige, Finland, Luxemborg, Holland og Belgien. 


 

Annonce:
Forrige artikelTV 2 på udsalg hos Boxer
Næste artikelFælleskøb af 50″ Plasma LG Smart TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.