Forside IFA IFA 2011

Elac på IFA

3322-elac_logo.jpg


Elac laver højttalere i alle størrelser og prisklasser, men specielt én serie har vist sig uhyre populær.

Det er deres 240-serie, som også bruges i surround installationer.

Nu kommer der en ny forbedret 240-serie kaldet Black Edition. I forhold til den originale 240-serie, har Black Edition fået en opgradering på lydsiden. Der er kælet endnu mere for lydkvaliteten, og for en mindre merpris kan man vælge den serie istedet.

Den originale 240-serie udgår dog ikke.

Med på standen havde de også den nye FS507 og FS509 gulvhøjttalere. Til en pris omkring de 100K for et sæt 509’ere, er det for stereo entusiaster. En speciel detalje er at diskant-enheden kan flyttes fysisk, trækkes en smule frem og tilbage i kabinettet, hvilken finjusterer spredningen af lyden.

På standen kunne vi se at ELAC nu arbejder på en trådløs overførsel af lyd kaldet “Elac Wireless”. Netop installation af højttaler-kabler rundt i en stue kan volde mange kvaler, så hvorfor ikke lave det trådløst istedet (som andre gør). Det er det Elac arbejder på, uden at de dog ville løfte sløret for detaljerne endnu.

 

Annonce:
Forrige artikelDanske Tangent på IFA
Næste artikelHarman, JBL og AKG på IFA
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.