Forside Detail

Expert melder sig ind i Elektronik superstore krigen


Butikken som den så ud inden opbygningen. Nu er den fyldt med varer (Foto: Expert.se)


 


Expert melder sig ind i Elektronik superstore krigen


Bedst som vi troede at det var Media Markt der skulle tage kampen op imod Elgiganten, har Expert meldt sig ind i krigen.


Det er danske crn.dk, der fortæller om rygterne om 6 nye kæmpe varehuse i Danmark og endnu flere i hele norden.


Elgiganten har ellers siddet tungt på superstore tronen siden Electric City blev opkøbt af i 2007 .


I et interview til den norske elektronikbranche udtaler Experts nordiske markedsdirektør Runar Pahr Andresen, at den nyligt åbne superstore i den norske by Alnabru. ?Dette er den første butik i vores nye koncept. XL skal vise, at vi har et komplet sortiment med stor dybde i produktudvalget. Oveni vil vi vise, at vi opererer med meget lave priser?.


Han er i øvrigt ikke meget for at løfte sløret om hvor og hvornår de åbner nye butikker, men dette her er godt nyt til lavprishungrende elektronik elskere, og skidt nyt til de i forvejen hårdt pressede specialbutikker og brandbutikker (Sony Center, Panasonic center etc.).


Butikken i Alnabru er over 5000 m2. Hvilket giver rigeligt med plads til både at sælge Radio/TV og køleskabe og vaskemaskiner. Der er både Samsung, Sony og LG på hylderne, og det må alt andet end lige give grå hår til Elgiganten, at endnu en spiller melder sig på banen.


 


Hvad med kunderne ?


Kan endnu en elektronik superstore, få dig til at lægge dine handelsvaner om ?


 

Annonce:
Forrige artikelFørste Windows 8-tablet afsløres på tirsdag
Næste artikelApple vandt 2. runde mod Samsung
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.