Forside Produkter HiFi & Surround

Flade højttalere til stuealteret


 


Paradigm Millenia LP


Kan æstetik og god lyd gå hånd i hånd? Ja, mener de hos Paradigm. Nu lancerer de Millenia LP, den flade højttaler der ikke lyder flad.


Med et design i højglans sort passer den til de fleste sorte fladskærme, og så er Millenia LP er kun 4,4 cm dyb ? incl. vægbeslaget!


Paradigms højttalere leverer ifølge importøren varen med en betagende nøjagtighed. De har et veldefineret rummeligt lydbillede med en betagende evne til at placere instrumenter og effekter præcist. Man betages af deres særegene harmoni og spændende dynamik, fortæller importøren Interceptor Audio.


Kender du ikke Paradigm, så er det en fejl. De laver højttalere i alle prisklasser, og er blevet kendt som mærket der giver værdi for pengene (bang for the buck). Alene de sidste 10 år høstet intet mindre end 300 anderkendende priser!


De fremstiller stort set alting selv: højttalerenheder, delfiltre, elektronik, forstærkere, plasticdele og kabinetter – ja selv værktøjer, produktions- og udviklingsudstyr – alt sammen for at sikre den højeste mulige præcision og kvalitet.


Det er muligt at kombinere Millenia LP modellerne med andre højttalere fra Paradigms Millenia serie, hvis der ønskes et komplet surroundsystem.


Millenia LP levers i højglans sort. Vægbeslag medfølger.


De koster kr. 4.490,- per stk.


  

 


Kilde: Interceptor Audio

Annonce:
Forrige artikel60 år med dansk TV
Næste artikelIKEA eksperimenterer med manderum
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.