Forside Nyheder

Forudsigelse: 1) Apple, 2) Nokia, 3) Samsung


De røde søjler er 2011. Skema fra Digitimes Research. Læs mere på digitimes.com


 


Digitimes Research forudser at det ender med Apple, Nokia og Samsung som de største smartphone producenter i 2011. I den rækkefølge.


Digitimes har nu udsendt deres seneste prognose for salget af smartphones i 2011. Den lyder på et samlet globalt salg på 462 mio. enheder.


Hvis de får ret i den prognose, vil det være en stigning på 60% i forhold til 2010, hvor der blev sendt 288 mio. smartphones på markedet verden over.


Hvad angår fordelingen imellem de enkelte producenter, vurderer Digitimes at Apple indtager 1. pladsen med et samlet salg på 86,4 mio. enheder. Derefter følger Nokia, som godt nok oplever vigende salg ovenpå beslutningen om at droppe Symbian, men fortsat har solgt ganske mange smartphones på verdensplan i 2011. På tredjepladsen følger Samsung, der rykker forbi Blackberry (RIM).


LG må se sig slået af HTC, hvor sidstnævnte forventes at sælge dobbelt så mange smartphones. LG kan dog fortsat bryste sig med at være foran både Motorola og Sony Ericsson.


Altså hvis ellers Digitimes prognose for årets samlede salg holder.


 


Kilde: digitimes.com

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.