Forside * Nyheder

Gammel LG-mobil med spritny software


LG praler med, at de er først med Windows Phone 7.5, eller Mango, på de danske butikshylder. Men det er med en mobil, der har over et år på bagen.


LGs Windows Phone 7-mobil, Optimus 7, røg første gang ud på butikshylderne for lidt over et år siden. Dengang fik man en noget vingeskudt oplevelse da Microsofts operativsystem ikke kunne forstå dansk, multitaske eller give adgang til betalings-apps.


Nu har Microsoft så givet sin mobilplatform en kæmpe overhaling med Mango-opdateringen, og det udnytter LG til at relancere den gamle mobil med den helt nye software.


“Danske brugere får nu adgang til nyhederne i Windows Phone 7 Mango, som bl.a. giver fuld adgang til Marketplace, Xbox live, og oveni har den også fået dansk sprog og tastatur. Alt dette sammen med de unikke funktioner, som kun findes i LG Optimus 7, blandt andet Play To, Augmented Reality (AR) og Voice-to-Text,” lyder pressemeddelesen fra LG.


LG Optimus 7 er en smule fedladen efter moderne standarder med en tykkelse på 11,5 millimeter og en vægt på 157 gram. Den er udrustet med en 3,8-tommer skærm med 800 x 480-pixel og hjertet er en 1-gigahertz processor.


“Med opdateringen bliver brugeroplevelsen optimeret, og vi er meget glade for, at vi med LG Optimus 7 er de første til at lancere Mango til de danske brugere,” siger Morten Aagaard, Sales Manager Mobile, LG Electronics Denmark.


Er du fristet, så kan du smutte ud og købe et eksemplar af mobilen i næste uge for 3.000 kroner uden abonnement.


Dem, som sidste år købte en LG Optimus 7, kan opdatere deres mobil med Mango allerede nu, fortæller LG.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.