Forside Nyheder

Her er priserne for TV 2 i 2012


Kvægtorvet i Odense  (Foto: recordere.dk)


 


Fra næste år bliver TV 2 en betalingskanal. Se her hvad kanalen kommer til at koste hos Boxer og YouSee.


Forleden dag åbnede TV 2 et informations-site om 2012, hvor kanalen overgår til brugerbetaling. Det site fortæller om hvorfor TV 2 ikke længere vil være gratis, baggrund og forudsætninger, men én ting mangler i det informations-matriale: Prisen.


Jo, vi vidste at TV 2 selv tager 10 kroner plus moms. Det er den pris TV 2 sælges til overfor TV-distributørene. Men hvad den endelige pris på TV 2 så bliver, afhænger af hvad distributørene skal have til at dække deres udgifter til administration, teknik, KODA mv.


Men nu er der begyndt at komme priser, ihvertfald fra Boxer og YouSee. De blev præsenteret på brancheforeningens (BFE) pressemøde på IFA.


 


Boxer


Boxer dækker distribution af TV 2 til husstande og fritidshuse med egen antenne, også det der kaldes terrestrisk TV. Boxer er den af TV-distributørene der har flest udgifter i forhold TV 2 ala carte (kun den enkelte kanal) da der er nogle høje grundudgifter til abonnementskort og administration.


Prisen hos Boxer bliver:


Månedligt abonnement:  19 kroner
Årlig kortafgift: 199 kroner


I alt 427 kroner per år.


Det er 35,58 kroner per måned, svarende til ca. 1,15 kroner per dag.


Der er ca. 300.000 husstande der modtager TV via egen antenne. Dertil kommer ca. 100.000 fritidshuse.


 


YouSee


Hos YouSee ligestilles TV 2 nu med SBS og Viasat. Det betyder at hovedkanalen TV 2 vil optræde i alle YouSees pakker.


Grundpakkens pris stiger med 10 kroner per måned, mens de øvrige pakker stiger med op til 25 kroner per måned. Dette for de ca. 400.000 husstande der abonnerer på YouSee kabel-tv igennem YouSee selv.


Dertil kommer de ca. 800.000 husstande som har YouSee igennem et privat antenneanlæg, hvor priserne vil være individuelt bestemt af hvert antenneanlæg i forhandling med YouSee.


YouSee vil distribuere TV 2 både analogt og digitalt. Og modtages YouSee digitalt, vil man kunne se den nye TV 2 HD som også starter op til januar. Så det bliver lidt dyrere at se TV 2, til gengæld bliver der mulighed for at se kanalen i HD.


 


Canal Digital


De nye priser for 2012 hos Canal Digital kendes ikke endnu.


Til gengæld afslørede også de på pressemødet, at de vil sende den nye TV 2 HD til næste år. Det er HD udgaven af TV 2’s moderkanal, læs mere i artiklen TV 2 går HD.


 

Annonce:
Forrige artikelKender du Samsung Galaxy S Wifi 5.0 ?
Næste artikelHer er den Samsung tablet vi ikke må se
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.