Forside Nyheder

Her er Samsungs nye Windows-mobiler


Samsung afslører endelig nye Windows Phone-mobiler. Endnu uvist hvornår de rammer Danmark.


 


Samsung afslører to nye Windows Phone-mobiler med Mango og hurtig indmad, men indtil videre er det kun amerikanerne, der får lov at lege med.


Vi var mange, der undrede os over, hvorfor Samsung ikke have en eneste ny Windows Phone-mobil at fremvise på IFA-messen i Berlin, men nu stikker de første to deres hoveder frem.


Der er tale om Samsung Focus S og Samsung Focus Flash, der begge lanceres i USA til at starte med. Hvornår de finder vej til Europa er endnu uvist, men da de begge kommer til teleselskabet AT&T, bruger GSM-teknologien er det blot et spørgsmål om tålmodig venten.


Begge mobiler benytter Windows Phone 7.5, også kendt som “Mango,” og Focus S ser herligt indbydende ud med en 4,3-tommer Super AMOLED Plus-skærm og en hurtig 1,4-gigaherz processor. Med en tykkelse på blot 8,55 millimeter er den kun et hår tykkere end Samsung Galaxy S II, men desværre venter vi endnu på de første officielle pressebilleder, så vi har kun et lettere pixelerede billede indtil videre. Mobilen er udstyret med et 8-megapixel kamera på bagsiden og et 1,3-megapixel kamera på fronten til videochat.


Samsung Focus Flash har samme hurtige processor, men kun en 3,7-tommer Super AMOLED-skærm og et 5-megapixel kamera på bagsiden.


 

Annonce:
Forrige artikelKøb dagligvarer og få taletid som bonus
Næste artikelSamsungs store problem er: software
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.