Forside * Nyheder

HTC opgraderer Sensation med bedre lyd og hurtigere indmad


HTC Sensation XE med Beats Audio leverer angiveligt fyldigere bas, sprødere vokaler og et større lydregister.


 


Ny Sensation XE kommer med 1,5-gigahertz dualcore-processor, bedre batteri og lydteknologi fra Beats Audio.


Har du købt en HTC Sensation? Er du glad for den? Så hold op med at læse her og leg med din smartphone. Hvorfor? HTC har netop annonceret en opdateret version af mobilen, Sensation XE, der kommer med hurtigere processor, bedre batteri og lydteknologi fra Beats Audio, som HTC købte i sidste måned.


HTC Sensation XE kommer med en 1,5-gigahertz dualcore-processor, der leverer 300 MHz ekstra i forhold indmaden i den oprindelige Sensation-mobil. HTC har også inkluderet et større batteri, der “sætter brugeren i stand til at lytte, se, tale og surfe i endnu længere tid.”
HTC fortæller dog ikke hvor meget bedre batteriet er.


Sidst, men ikke mindst, så kommer Sensation XE også med lydteknologi fra Beats Audio.


“Lyden er en afgørende del af enhver forbrugers mobiloplevelse, og vi skubber hele tiden til lydoplevelsens grænser for ikke kun at sikre forbedret talekvalitet, men også når det gælder musik, film og spil”, udtaler Peter Frølund, nordisk direktør for HTC. “HTC Sensation XE giver virkelig en utrolig oplevelse, som demonstrerer vores ambition om at sætte brugerne i centrum,” siger han.


Sensation XE kommer med et sæt specielle øretelefoner, og når de sluttes til, så skifter mobilen automatisk til den skræddersyede Beats-profil, som afspiller lydfiler tilpasset de dedikerede øretelefoner.


HTC lover “fyldigere bas, sprødere vokaler og et større lydregister, som tilsammen giver den lydoplevelse, som kunstneren havde til hensigt.”


Mobilen kommer med et 16 gigabyte MicroSD-kort og ryger ud i butikkerne i løbet af oktober.


Prisen er endnu ukendt, men den bliver næppe lavere end den nuværende Sensation-mobil, der pt. kan findes for omkring 4.000 kroner uden abonnement.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.