Forside Nyheder

HTC overvejer eget operativsystem


HTC har internt diskuteret en tredje vej udenom Google og Microsoft, siger firmaets bestyrelsesforkvinde.


 


HTC pønser på at købe operativsystem ude i byen i stedet for at være afhængig af Google og Microsoft. “Men vi foretager ikke et impulskøb,” lyder udmeldingen.


Måske vi i fremtiden ser HTC-mobiler med WebOS eller et helt anderledes operativsystem? HTCs bestyrelsesforkvinde, Cher Wang, udtaler, at firmaet overvejer et strategisk alternativ til Microsofts Windows Phone 7-operativsystem og Googles Android-platform.


“Vi har tænkt over det og diskuteret det internt, men vi vil ikke foretage et impulskøb,” siger Wang i et interview med den kinesiske erhvervsavis Economic Observer of China.


Hun understreger, at HTC har en række fordele i forhold til sine nærmeste konkurrenter, og at firmaet kan kreere unikke produkter baseret på en lang række forskellige operativsystemer.


“Vi kan bruge et hvilket som helst operativsystem. Vi er i stand til at lave anderledes produkter i forhold til vores rivaler på lag nummer to og tre af en given platform,” siger hun.


Wang referer til HTCs Sense-brugergrænseflade, der ligger ovenpå Googles Android-operativsystem og i mindre grad stikker hovedet frem på firmaets Windows Phone-mobiler.


HTC har netop også introduceret sin egen videotjeneste, HTC Watch, og eksperter vurderer, at firmaet i højere grad vil fokusere på indholdstjenester for at differentiere sine produkter i forhold til konkurrenterne.


 

Annonce:
Forrige artikelVideo: Philips viser tablet til TV forbindelse
Næste artikelSharp viste trådløst TV og 8K frem på IFA
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.