Forside * Nyheder

LGs første Mango i Danmark

 


Brugere af LG Optimus 7 vil allerede fra i dag få adgang til at opdaterede til Windows Phone Mango.


Fra og med i dag begynder den længe ventede Mango-opdatering til Windows Phone 7. Dem som allerede i dag har en LG Optimus 7, vil få mulighed for at opdatere deres smartphone .


Windows Phone 7 Mango giver bl.a. fuld adgang til Marketplace, Xbox live, og oveni har den også fået dansk sprog og tastatur. Alt dette sammen med de unikke funktioner, som kun findes i LG Optimus 7, blandt andet Play To, Augmented Reality (AR) og Voice-to-Text.


Play To er en teknik til at dele multimedia, der bygger på DLNA-standarden, bliver det enkelt at sende indhold såsom billeder, film og musik trådløst til andre enheder med DLNA-understøttelse, som for eksempel TV eller et hjemme-biosystem.


AR-applikationen ScanSearch giver brugeren adgang til informationer i sit nærområde såsom vejret, shopping-muligheder og restauranter eller for den sags skyld den nærmeste bank ved blot et enkelt tryk på en knap.


LG?s Voice-to-Text-funktion gør det muligt for brugerne at tale, hvor de tidligere var nødt til at skrive. Statusopdateringer på Facebook, Twitter-indlæg, e-mails og huskesedler kan nemlig skabes uden at skulle skrive på skærmen. Voice-to-Text-funktionen giver ordet ?hands free? en helt ny betydning.


LG Optimus vil også komme i butikkerne igen, nu med Mango. Se Gammel LG-mobil med spritny software


 


  

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.