Forside IFA IFA 2011

LGs Smart TV bliver smartere


Nu kan du sidde og videochatte på dit LG-stuealter via Skype.


LGs Smart TV bliver smartere


LGs netopkoblede fladskærme bliver udstyret med 3D-app, Red Bull TV og Skype. Sidstnævnte kræver kamerapakke til en tudse.


LG lancerer nu nye Smart TV-tjenester i sit grej til stuen. Den sydkoreanske gigant giver dig nu mulighed for at lege med Skype, 3D Zone, Red Bull TV og LG Apps med cirka 100 applikationer, der kan downloades til tv?et.


LGs netopkoblede skærme giver allerede adgang til indholdstjenester som Viaplay Headweb, SF Anytime og TV4 Play samt YouTube og Facebook, men nu får du altså også mulighed for at bruge stuealtret til videochat.


Skype installeres bare som app, men for at komme i gang skal du investere i en webkamera-pakke, der købes som tilvalg. Derefter skal du blot logge på og ringe op. Webkamera-pakken, som består af et webkamera og et headset, har en anbefalet cirkapris på en tudse.


Har du et 3D-kompatiblet tv bør du tjekke LG 3D Zone, hvor koreanerne har samlet masser af 3D-materiale af høj kvalitet, såsom filmtrailere, film, sport, dokumentarer og tegnefilm.


En anden spændende, ny applikation, som lanceres i LG Smart TV, er Red Bull TV. Her serveres både livestreaming af ekstremsportsevents og Red Bull TV’s serier og programmer on demand.


Det hele rammer dit LG-tv i løbet af efteråret. 


 

Annonce:
Forrige artikelPhilips med øget fokus på design
Næste artikelOpsigtsvækkende AirPlay-højttalere fra Philips
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.