Forside * Nyheder

Marantz LS502 er en ny reolhøjttaler


Marantz LS502 højttalere, her vist sammen med et Marantz musikanlæg.


 


Marantz LS502 er designet af Marantz audioteam, ledet af den navnkundige Ken Ishiwata.


Målet for Marantz var at lave en placeringsvenlig højttaler i høj kvalitet, der matcher Marantz audio-produkter.


LS502 leverer ifølge importøren et ganske fornuftigt basoutput, for en højttaler med en 110mm basenhed. Diskanten er en 25 mm dome, der sikrer god en god gengivelse samtidig med en god spredning. Det sidste er med til at gøre LS502 placeringsvenlig.


Højttalerne er forberedt for bi-amping, hvilket gør at i forbindelse med f.eks Marantz M-CR503 og M-CR603 kan man ikke kun bi-wire, altså bruge separate kabler til bas og diskant, men også bi-ampe, hvilket vil sige at bruge separate forstærker til henholdsvis bas og diskantenhederne. 


Ken Ishiwata der har stået for designet, har sørget for at LS502 lever op til Marantz?s høje lydidealer. Resultatet er – ifølge importøren – et stort detaljeret lydbillede, med en glød og indlevelse i musikken, parret med dynamik og kontrol.


LS502 kabinettet er lavet i stærk MDF, og LS502 leveres i sort piano lak finish. LS502 anbefales med forstærkere op til 50-70 watt. LS502 er 25,9cm bred, 16 cm høj og 20 cm dyb.


Prisen på LS502 er kr. 2.590,- per sæt og der medfølger 2x3m Marantz højttaler-kabel.


 


Kilde: HiFi Freaks

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.