Forside Produkter HiFi & Surround

Musical Fidelity V-Dac II


 


Den seneste DAC – digital til analog konverter – fra Musical Fidelity hedder V-Dac II.


Den engelske hifi-specialist Musical Fidelity opnåede succes med den oprindelige V-Dac D/A konverter. Ifølge importøren var det fordi de holdt fokus på lyden fremfor indpakningen. Senere fulgte V-Link, der giver digital-lyd fra en computer via USB.


Nu lanceres V-Dac II, der foréner dyderne fra de to, i en ny og pænere indpakning.


  


V-Dac II indeholder således den asynkrone USB teknologi, der er kendt fra V-Link, kombineret med en opdateret version af D/A konverteren. V-Dac II giver således en højkvalitets analog lyd i fuld 24 bit kvalitet, fra din PC eller Mac, uden at du skal installere nogen driver – ægte plug and play!


Derudover har V-Dac II både coax og optisk digital-indgang, hvilket gør den velegnet til at forbedre lydkvaliteten fra digitale kilder, såsom TV, DVD/CD afspillere, Sonos/Squeezebox streamere eller Apple Airport Express. Sammen med en V-Dac II kan alle disse kilder levere en langt højere lydkvalitet, end der normalt opnås med de almindelige analoge udgange.


Selve den grundlæggende ydelse af D/A konverteren i V-Dac II er forbedret yderligere i forhold til forgængeren, og det er eksempelvis lykkedes at mere end halvere støjniveauet – der i forvejen var blandt det bedste på markedet.


Den høje ydelse til så lav en pris skyldes ganske enkelt en helt unik fordeling af omkostningerne – mere end 70% af udgifterne går til de elektroniske kredsløb, hvor der i de fleste andre produkter bruges langt mere på kabinetterne, end på indholdet. Således indeholder V-Dac II en Burr-Brown DSD 1796 DAC chip, samt en Burr-Brown SRC 4392 upsampler chip, der upsampler alle indkommende signaler til 24 bit 192 kHz. Højkvalitets komponenter, trods den lave pris.


V-Dac II kan leveres nu, og koster 1.999,-.


 Kilde: KC Audio / Tapeconnection mkII

Annonce:
Forrige artikelNu kommer PS3 i hvid
Næste artikelDanske Tangent på IFA
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.