Forside * Nyheder

Nye Audi modeller får B&O lyd


 


Der er Audi A5, S6, S7 og S8 der får mulighed for et lydanlæg fra Bang & Olufsen.


På den internationale bilmesse IAA i Frankfurt præsenterer Audi en række nye bilmodeller – heriblandt Audi S6, S7, S8 og A5, der hver indeholder et af Bang & Olufsens anerkendte lydsystemer. S6, S7 og S8 er udstyret med Bang & Olufsen Advanced Sound System, A5 med Bang & Olufsen Sound System.


Bang & Olufsen Advanced Sound System kan allerede i dag leveres med Audi A6, A7 og A8 modellerne, og det Bang & Olufsen Sound System der kan leveres med den gamle A5 kan også leveres med den nye.


Bang & Olufsen lydsystemer designes til den bil de sidder i, og det er blevet endnu tydeligere i de nye S-modeller fra Audi. Den , aerodynamiske og sportslige elegance i S6, S7 og S8, samt det luksuriøse interiør, suppleres af lydsystemets tidløse, organiske højttalergitre. Dertil de elegante akustiske linser, som fordeler lyden i en 180-graders vifte.


Den avancerede version indeholder Bang & Olufsen ICEpower forstærkere og Digital Signal Processing. DSP er en anden teknologi – eller rettere en samling af teknologier – som leverer et konstant højt niveau af lydkvalitet, herunder kompensation for bilens støjniveau under kørsel.


DSP anvender en mikrofon, som er integreret i kabineloftet, til at måle støjforholdene og automatisk tilpasse systemets lydstyrke og klang derefter. Desuden omfatter DSP Bang & Olufsens upmixing-algoritme True Image, som leverer en “biograflyd” ved at fordele stereo- og 5.1-signaler til samtlige højttalere i kabinen.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.