Forside * Nyheder

Rygte: Samsung Galaxy S III får yderst potente specs


Samsung nyder stor succes med Galaxy S II, men efterfølgeren er allerede på vej.


Rygte: Samsung Galaxy S III får yderst potente specs


Samsung planlægger et monster af en Android-mobil med quadcore-chip og gigantisk skærm. Sigter på sommerlancering næste år


Samsungs populære Galaxy S II har knap været ude i et par måneder, men nu har en Samsung-repræsentant angiveligt afsløret specifikationerne på efterfølgeren. Det skriver Androidandme.com.


Det forlyder at mobilen, Galaxy S III, kommer med Googles næste Android-operativsystem, Ice Cream Sandwich, og noget utrolig hurtig indmad. Skal vi tro rygtesnakken, så bliver hjertet en 2-gigahertz quadcore-processor, akkompagneret af 1,5 gigabyte hukommelse og 32 gigabyte lagerplads.


Samsung sigter på en lancering inden sommeren næste år, og udstyrer mobilen med en 4,65-tommer skærm med en ny udgave af firmaets AMOLED-teknologi, skulle producere endnu bedre billedkvalitet med lavt strømforbrug. Skærmopløsningen er angiveligt hele 1280 x 1024 pixel.


Er det ikke nok? Hvad så med et 10-megapixel kamera med understøttelse for videooptagelse med 1080p HD-opløsning.


Disse specifikationer lyder muligvis som den rene fantasi lige nu, men om seks til ni måneder er det nok ikke en umulighed. De første quadcore-chips til smartphones og tablets forventes klar indenfor et par måneder.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.