Forside IFA IFA 2011

Sony 3D projektor til hjemmebiffen


Lillebror Sony VPL-HW30E leveres også i hvid. VPL-VW95E fås kun i sort.


 


Sony er klar med en ny projektor til den kræsne hjemmebiograf-entusiast, og så klarer den også 3D. 


Sony Professional har netop lanceret en ny 3D home cinema-projektor med navnet VPL-VW95ES. Den er efterfølgeren til VPL-VW90ES, som blev lanceret i september sidste år, som Sonys første 3D home cinema-projektor.


Den viser ifølge Sony film med skarpe, klare og levende billeder, der lever op til kravene fra de største film-entusiaster.


“VPL-VW95ES 3D har en fantastisk billedkvalitet med høj dynamisk kontrast (150,000:1) og giver dermed en mere ægte biografoplevelse. Kundernes feedback på VPL-VW90ES har vi nøje overvejet og derefter lavet ændringer, der sikrer, at VPL-VW95ES vil give brugerne den bedste home cinema-oplevelse,” udtaler Tak Nakane, der er product manager hos Sony Professional.


“Vi har også forbedret brugeroplevelsen med lavere blæserlyd, fleksibel kalibrering af billederne og hukommelse af billedets position, hvor brugerne kan indstille billedformatet 2,35:1 med en enkelt knap.”


Projektoren er udstyret med Sonys Advanced Iris 3-teknologi, som forstærker kontrasten og maksimerer det dynamiske kontrastforhold, som giver et skarpere og lysere billede. Mens motionflow-teknologien reducerer motion blur og judder.


Blandt de nye features i VPL-VW95ES er også en ny 3D-mode, som er baseret på en unik algoritme til at vise 3D-effekter fra enhver 2D-kilde. Hukommelsen af billedindstillingen husker også aspect ratio, så brugerne kan få en oplevelse som på et biograflærred. Herudover er Sonys 3D-briller blevet opgraderet og er blevet væsentligt lettere, ligesom senderen er placeret omkring linsen.


VPL-VW95ES kommer med et avanceret, stille kølesystem (max 20 dB), en motoriseret justerbar lens shift-funktion, som gør installationsprocessen enkel.


Den nye projektor vil være tilgængelig i Europa til oktober, mens der også kommer en lillebror (VPL-HW30ES/W) til november. Det er iøvrigt kun den lille HW30 der leveres i hvid.


Prisen er ikke oplyst. Men Sony projektorene plejer ikke at være helt billige, så regn med et større greb i muldvarpen hvis denne lækre sag skal pryde hjemmebiografen.


 

Annonce:
Forrige artikelSamsung introducerer Samsung Galaxy Note
Næste artikelLG præsenterer næste generations 3D-skærme med Cinema 3D
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.