Forside IFA IFA 2011

Sony slukker for støjen


Sony MDR-NC2000D har aktiv støjreducerende teknologi, der automatisk justerer sig til omgivelserne.


 


Sony klar med to nye støjreducerende høretelefoner til dig, der har fået nok af motorbrummen, baggrundsstøj og irriterende medmennesker.


Der er ingen grund til, at din musiksamling skal konkurrere med baggrundsstøjen på kontoret, i toget eller i flykabinen. Et af de bedste tricks er at hive et par støjreducerende hovedtelefoner frem fra tasken, og nu får du et par nye modeller at vælge imellem med Sonys nye hørebøffer.


Sony MDR-NC200D er en klassisk hovedtelefon med 40 mm driver og et lavvægtsdesign med ørekapslerne er beklædt med uretangummi, der ifølge Sony gør hovedtelefonen behagelig at have på, selv igennem længere tid. Den har sammenbøjelig hovedbøjle, så du nemmere kan have den med på farten.


Sony MDR-NC1000D er en lille in-ear hovedtelefon med 13,5 mm driver, men er ellers udstyret med samme teknologi som sin storebror. Det betyder blandt andet en Sony S-Master Full Digital-forstærker og Sonys egen aktive støjreduktionsteknologi, der hele tiden tilpasser sig til baggrundsstøjen omkring dig.


Vi kender endnu ikke de danske priser, men Sony MDR-NC2000D og NC100D koster henholdsvis 25.000 og 19.000 Yen i Japan. Det antyder, at de kommer til at koste i omegnen af 2.000 og 1.500 kroner inklusiv moms.


 Sony MDR-NC1000D er til dem, der vil have en kompakt in-ear hovedtelefon og stadigvæk slippe for baggrundsstøj. 


 

Annonce:
Forrige artikelSony Tablet S på vej til Danmark
Næste artikelHTC afslører 10-tommer Android-tablet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.