Forside * Nyheder

Sonys Android tablet er også universal-remote


På videoen her demonstreres ganske kort Sony Tablet S som universal IR remote


 


Hvis du tænker på at investere i Sonys nye tablet er her endnu et plus: Den kan også være infrarød universal-fjernbtjening til sofabordet eller hjemmebiografen.


Tablet og smartphones smelter mere og mere sammen med den øvrige forbruger-elektronik, og den type produkter bliver en del af det samlede øko-system omkring hjemmets elektronik.


Sonys nye Android Honeycomb tablet er ingen undtagelse. Udover at være en normal tablet, har Sony også bygget forskellige mere specielle funktioner ind. En af dem er en IR (Infrarød) sender og modtager.


Ved hjælp af disse kan Sony Tablet S omdannes til en touch-betjent programmerbar universal-fjernbetjening til sofabordet eller hjemmebiografen.


Start App for fjernbetjening, og vælg hvilket grej du har. Sony har på forhånd puttet mange af de kendte apparater ind. Ikke kun Sony udstyr, men alle mærker. Men skulle der være et apparat som Sony ikke kender, så kan koderne læres fra den originale fjernbetjening som fuldte med apparatet.


På videoen gives en kort demonstration af fjernbetjeningen.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.