Forside * Nyheder

TDC TV har fået Apps

5544-tdctvapps.jpg 


TV APPS


TDC TV havde premiere på TV Apps i dag. De første giver adgang til NYHEDER, VEJR, MUSIK, RADIO, BILLEDER og et valgbarometer.

På et pressearrangement hjemme hos TDC direktør René Brøchner var der TDC TV på programmet. Som en nyhed kommer der nu Apps – applikationer – ind i TDC TV.


Apps til TV’et minder om apps til smartphones, men er udviklet med særlig tanke på skærmens størrelse og nem navigation med fjernbetjeningen.

De første seks tv-apps fra TDC giver adgang til brugerens digitale billeder, vejret i hele verden, danske radiostationer, TDC Play, et Folketingsvalg 2011 barometer samt nyheder leveret af Jyllands-Posten. Om en måneds tid kommer også Berlingske Tidende med.

“Vi er overbeviste om, at særligt nyhederne vil få stor betydning. Den bliver afløseren for tekst-tv, hvor du udover at læse om begivenhederne også kan se tv-klip og pressefotos. Halvdelen af danskerne bruger dagligt tekst-tv, og vi tror meget på, at vores nyheds-app fremover vil dække dette behov”
, siger direktør René Brøchner, TDC Privat.

Indtil videre vælger TDC at frigive alle seks tv-apps til alle kunder, men det er slet ikke utænkeligt, at der en dag kommer så mange og så varieret et udbud, at kunderne selv kan vælge tv-apps i en slags tv-app-store.

 

Om de seks tv-apps

Adgang til tv-apps: Tryk på den blå knap eller ‘Mit TDC’ på fjernbetjeningen. Naviger via piletasterne og ok-knappen på fjernbetjeningen.

Nyheder: Live nyheder ligesom på internettet. Menuerne giver adgang til aktuelle nyheder (sorteret under temaer som fx kultur, sport, erhverv og politik) samt tv og foto. De kan vises i menuen eller i fuld skærmvisning.

Vejret: Adgang til vejret i stort set alle byer og steder i hele verden. Man navigerer til den ugedag, man vil se vejret for, som herefter vises i tretimers intervaller inden for det pågældende døgn. Nedbør, vindretning og vindstyrke oplyses også. Man kan naturligvis tilføje sine yndlingssteder til en favoritliste.

TDC Play: Fri adgang til over 10 mio. sange som en jukebox via tv’et. Adgang til musikken kan enten ske via den aktuelle inspirationsforside, TDC Plays hitlister eller egne playlister. Man kan desuden søge på kunstnere, album eller sange.

Radio: Med app’en kan man afspille de fleste danske radiostationer fra tv?et.

HomeDisk: App’en giver adgang til billeder, som brugeren har lagret på sin HomeDisk. De kan vises direkte på tv-skærmen. App’en giver både et overblik over billedmapper eller mulighed for at søge. Man kan også starte slideshows i fuld skærm.
 
Valgbarometer: App?en er en meningsmåling, som viser, hvordan TDC?s tv-kunder vil stemme til valget. Stemmen er anonym, og kunden har mulighed for at ændre sin stemme. Man skal naturligvis afgive sin rigtige stemme til folketingsvalget.

 
Img_4609

Img_4610

Img_4611

Img_4612

Img_4613

Img_4616

Img_4618

Img_4620

Img_4621

Img_4622

Img_4624

Img_4625

Img_4627

Img_4628

Img_4630

Img_4632

Img_4635

Img_4636

Img_4637

Img_4644

Img_4657

Img_4658

Img_4659

Img_4660

Img_4661

Img_4662

Img_4663

Img_4664

Img_4665

Img_4667

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.