Forside * Nyheder

Tendens: TV 2 bliver i grundpakken


Den centrale midtergang i TV 2 hovedkvarteret på Kvægtorvet i Odense  (Foto: recordere.dk)


 


TV 2 i 2012


TV 2 lader til at forblive i grundpakkerne viser tendensen, efterhånden som flere og flere antenneforeninger får taget stilling.


Det er TV 2 selv, der ser en tendens til at kanalen indtil videre forbliver i grundpakkerne. Det er dog endnu ikke alle antenneforeninger som er klar med beslutningen, om fordelingen af kanaler i tv-pakkerne for næste år.


Dermed er der endnu også usikkerhed for nogle tv-kunder, om placeringen af TV 2, når den kanal fra 2012 overgår til betalingskanal.


 


Glentevejens Antennelaug


Men hos Danmarks tredjestørste antenneforening, Glentevejs Antennelaug i Odense med cirka 30.000 medlemshusstande, er beslutningen på plads. TV 2 bliver i grundpakken, der hører kanalen hjemme.


“Jeg forventer ikke, at dette giver anledning til den store debat blandt vores grundpakkekunder. Vores klare fornemmelse er, at alle gerne have TV 2 sammen med bl.a. DR-kanalerne”, siger formanden for Glentevejs Antennelaug, Søren Skaarup til TV 2.


 


Horsens Syd


Antenneforeningen Horsens Syd kunne for nylig meddele at TV 2 flytter til foreningens dyre pakke. Det gav telefonstorm fra kunderne.


“Det er ikke forkert at sige, at vi har oplevet lidt af en telefonstorm med folk, der slet ikke var med på den. Jeg havde nok forventet, at folk ville reagere, men ikke i den grad, og vi må også formode, at endnu flere er utilfredse, men bare ikke har reageret”, siger formand i Antenneforeningen Horsens Syd, Jens Hokland, til Horsens Folkeblad.


Så nu overvejer foreningen om TV 2 aligevel skal fortsætte i grundpakken.


 


YouSee og øvrige


Hos landets største kabel-tv selskab YouSee forbliver TV 2 også i grundpakken.


Hvis en forening henvender sig til TV 2 om råd og vejledning, om hvad de skal gøre nu og her, så afbefales at beholde kanalen TV 2 i grundpakken indtil andet er besluttet via en ny kanal-afstemning eller generalforsamling. Netop for at undgå at deres kunder mister noget nu og her, uden aktivt at have valgt kanalen fra.


Hvis du har kendskab til en forening der har valgt at flytte TV 2 væk fra grundpakken, så skriv en kommentar herunder.


 


Kilde: TV 2

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.