Forside IFA IFA 2011

Toshibas tablet er supertynd


Toshiba AT200 lokker med et minimalistisk design og en tykkelse på blot 7,7 millimeter.


Toshibas tablet er supertynd


Toshiba overrasker med tablet-computer, der er supertynd og yderst fotogen. Kommer med hurtig indmad og gode tilslutningsmuligheder.


Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Samsungs Galaxy Tab 10.1 er en lækkerbisken, men det ser ud til at den koreanske gigant er blevet overhalet indenom ? og så endda af Toshiba.Toshiba lover overraskende god lyd fra maskinens små 1,5 Watt stereohøjttalere.


Toshiba har nemlig afsløret sin nye tablet-computer, AT200, og den overrasker med et minimalistisk design og en tykkelse på blot 7,7 millimeter. Det gør den cirka en millimeter tyndere end Galaxy Tab 10.1, der kan prale af 8,6 millimeter og Apples iPad 2, der er 8,8 millimeter tyk.


Maskinen kommer med Android 3.2 og har en herlig lav kampvægt på bare 558 gram, og det er på trods af, at du får en 10,1-tommer skærm med 1280 x 800 pixel opløsning. Hjertet er en Texas Instruments OMAP 4430-processor med en hjerterytme på 1,2 gighertz, og den akkompagneres af en gigabyte hukommelse.


Toshiba AT200 kan fås med op til 64 gigabyte lagerplads og har MicroUSB-port, plads til MicroSD-kort og kan sluttes til dit stuealter via MicroHDMI.Den kommer med Android 3.2 og en velvoksen 1,2-gigahertz dualcore-processor.


Du får Bluetooth 2.1, Wi-Fi med understøttelse for 802.11 b/g/n, og kameraer foran og bagpå med henholdsvis to og fem megapixel.


Batteriet holder cirka otte timer på en fuld opladning, og AT200 rammer de europæiske butikshylder i løbet af fjerde kvartal. Vi kender desværre endnu ikke prisen, men håber at Toshiba overasker os positivt.

Annonce:
Forrige artikelSonys Android tablet er også universal-remote
Næste artikelBilleder fra LG standen på IFA
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.