Forside * Nyheder

Verdens første 4K projektor til hjemmebiffen


 


4K


Sony sender nu en 4K projektor på markedet, til brug i highend hjemmebiografer. Skal du have en?


Sony Europe har netop præsenteret VPL-VW1000ES, der er en 4K-projektor til hjemmebiografer. Den nye Sony-projektor er den første af sin art med høj opløsning til underholdning og oplevelser i hjemmet.


Projektoren er verdens første home cinema front-projektor, der er specielt designet efter ønskerne fra home cinema-installatører. Den kan vise imponerende 4K-billeder, der kan give entusiaster en mere medrivende og engagerende visuel oplevelse med over fire gange så høj opløsning som på HDTV.


Med en lysstyrke på 2.000 ANSI-lumen leverer VPL-VW1000ES næsten et dobbelt så stort output som Sonys tidligere home cinema-projektorer.


 


Nyt 4K panel

Sony SXRD 4K-panel


Sony har siden 2003 konstant udviklet og forbedret sine SXRD-paneler, så de kan benyttes til at skabe forskellige størrelser og opløsninger som til HD og 4K.


Det nye SXRD 4K-panel er optimeret til at give minimal lysrefleksion ved 4K-opløsning. Størrelsen af hvert pixel er blevet reduceret fra 7µm til 4µm, ligesom rummet mellem de enkelte pixels er reduceret, så man opnår en jævn fordeling og en præcis lysrefleksion.


Ud over at understøtte 4K native opløsning kan VPL-VW1000ES også opskaleres til en 4K super resolution til reality creation, som markant forbedrer 1080p-indhold, så man kan få mest muligt ud af sine eksisterende Blu-ray film.


 


Også 3D

4K opskallerings-chip


Herudover kan den vise Full HD 3D og 4K-opskalering af 3D-film samt 2D-og 3D-anamorfiske film ? ligesom den har en indbygget transmitter til briller og indbygget hukommelse for billedets position med erindring af zoom-linsens indstilling.


Ydeevne og funktion af 4K-opskalering med reality creation kan stærkt forbedres med pattern classification, der er udregnet af en mængde illustrationer i Sonys database.


Projektoren kommer med  2,1x motoriseret zoom, udvidet throwdistance, et RS232-interface, IP-kontrol og kompatibilitet med stort set alle home automation integratorer. 


Kommer på markedet til vinter. Prisen er ikke oplyst / fastsat.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.