Forside * Nyheder

Videobutikken SF Anytime i dit Panasonic TV

 


 


I løbet af efteråret lanceres video-on-demand-tjenesten SF Anytime (leveres af SF) som en ‘app’ i Panasonics nye Viera Connect-sortiment.


Viera Connect er Panasonics nye verden af tjenester med internetadgang direkte i dit Viera-tv*. SF Anytime er en af de første tjenester i Viera-verdenen, hvor kunden kan leje tusindvis af film med nogle få tryk på fjernbetjeningen; fra de sidste nye topfilm til gamle klassikere.


Ud over videofilm tilbyder Viera Connect seks forskellige hovedkategorier med tjenester og apps: musik, sport, sociale netværk, nyheder og livsstil, helse og motion samt spil.


Eftersom alle tjenester og film i Viera Connect ligger lagret i det såkaldte ?cloud-net? kræves ingen download af film eller apps. Ultra hurtige svartider betyder i stedet, at du med det samme kan se dine film, starte dit spil eller benytte nogle ønskede ?apps?.


Den cloud-baserede Viera Connect-tjeneste er en banebrydende innovation, som giver en fuldstændig skræddersyet oplevelse inden for hjemmeunderholdning. Antallet af applikationer til Viera Connect øges hele tiden, hvilket er brugerens garanti for et fortsat attraktivt tjenesteudbud direkte til tv?et hjemme i stuerne.


Se også: Disse TV får adgang til SF Anytime og Viera Connect marked 


 


Note: De brugere, som har købt et Viera-tv i løbet af 2011* har automatisk adgang til Viera Connect-markedet senere på året. Der kommer også en opdatering til Viera-apparater, som er købt i løbet af 2010**.


* Gælder modellerne: Plasma-skærmene i VT30-, GT30-, ST32-, UT30-, G30- og S30-serien samt LCD-skærmene i DT35-, DT30-, D35- og E30-serien.


** Kompatible modeller fra 2010: Plasma-skærmene i VT20-, GT20-, V20- og G20-serien samt LCD-skærmene i V20-, D28- (37? and 32?), D25- og G20-serien.


 


Kilde: Panasonic pressemeddelelse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.