Forside Baggrund

Apple iPhone 4S er mere af det samme


Den nye iPhone 4S ligner den gamle på en prik og fås i sort og hvid. Indmaden er helt ny, meddeler Apple.


 


iPhone 4S


Apples nye smartphone er en mindre opgradering af den eksisterende model med ny indmad, bedre kamera og mere lagerplads.


Det tog næsten Apple halvandet år at få sin nye iPhone ud af døren, men der er ikke tale om en drastisk redesignet model med helt nyt udseende. I stedet præsenterede firmaets nye direktør, Tim Cook, iPhone 4S, der visuelt er identisk med sin forgænger, men er udrustet med ny indmad.


Hjertet er Apples egen A5-dualcoreprocessor, der allerede sidder i Pad 2. Apple lover at det giver en fordobling af hastigheden, og op til syv gange bedre ydelse i 3D-grafik. Batterilevetiden får også et lille nøk i den rigtige retning.


 


Bedre kamera, hurtigere 3G


Ellers fokuserer Apple meget på mobilens kamera, der skyder fotos i otte megapixel og video i op til 1080p HD-opløsning. Den nye billedsensor og forbedret optik betyder skarpere og mere veldefinerede fotos i lyssvage omgivelser, forbedret hvidbalance, og der er indbygget billedstabilisator til når du skyder video.


Den nye iPhone 4S understøtter 3G-hastigheder på op til 14,4 megabit per sekund – en fordobling over forgængeren – men nyere Android-mobiler understøtter HSPA+ med potentielle hastigheder på 21 megabit per sekund, og 3s netværk understøtter eksempelvis op til 32 megabit per sekund.


 


Ny funktion ikke relevant i Danmark


iPhone 4S kommer selvfølgelig med iOS5-operativsystemet, men det ryger også ud som en gratis opdatering til eksisterende Apple-brugere.  En spændende nyskabelse er funktionen Siri, der gør det muligt at betjene iPhone 4S med avancerede stemmekommandoer. Apple lover, at Siri rent faktisk vil forstå hvad du siger og vil være i stand til at tolke dine intentioner, men til at starte med virker det kun på engelsk, tysk og fransk. Noget siger os, at dansk er meget langt nede på listen.


Den nye mobil lander i Danmark den 28. oktober og vil kunne fås med 16, 32 eller 64 gigabyte lagerplads. Spørgsmålet er om 64 gigabyte overhovedet er interessant i disse dage, hvor mere og mere data lagres i skyen og streames, når der er behov for det.


Se frem til en anmeldelse af iPhone 4S indenfor to uger her på Recordere.dk.


 Den nye iPhone skyder fotos i otte megapixel og har helt ny optik. Videooptagelse sker nu i 1080p HD-opløsning og med billedstabilisering. 


Anmeldelse


Læs også vores anmeldelse af iPhone 4S


 

Annonce:
Forrige artikelApples mest spændende nyskabelser virker ikke i Danmark
Næste artikelSamsung teaser næste Google telefon
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.