Forside Nyheder

Apples mest spændende nyskabelser virker ikke i Danmark

 
Siri-funktionen virker helt futuristisk, men virker kun på engelsk, tysk og fransk.


 


Siri


Der bliver taget bedre imod den nye iPhone 4S i USA end på denne side af andedammen, og det skyldes ikke mindst at essentielle nye funktioner simpelthen ikke virker herhjemme


Amerikanerne er begejstrede over den nye Siri-funktion i iPhone 4S, der gør det muligt at betjene og interagere med mobilen via din stemme. Apple lover, at Siri forstår hvad du siger og mener, og endda taler tilbage til dig.


Du kan eksempelvis bede Siri om at sende en SMS til din bedre halvdel om, at du løber en halv time forsinket, eller spørge den om der er en god sushi-restaurant i nærområdet. Du kan endda lave en kalenderaftale, og hvis du allerede er optaget, så kan du flytte rundt på aftalerne.


Siri kan endda læse dine e-mails eller SMS-beskeder op for dig.


Men Siri virker også kun på engelsk, tysk og fransk, og selvom Apple lover understøttelse for flere sprog i fremtiden, så tror vi ikke at Danmark er øverst på listen.


Læs mere om Siri og se video her!


 iTunes Match spejler hele din musiksamling i skyen – men kun hvis du har en amerikansk iTunes-konto.


 


iTunes Match


En anden ny fræk funktion er iTunes Match, der gør det muligt at lave et spejl af hele din muligsamling på Apples servere i skyen. På den måde har du altid adgang til din musik og kan hente skidtet ned til din iPhone som du lyster.


Men iTunes Match er indtil videre kun tilgængeligt i USA, og selvom vi har hørt rygter om, at Apple arbejder på at få rettigheder til at lancere tjenesten i Europa, så er det altså ikke sket endnu.


Læs mere om iTunes Match her!


 

Annonce:
Forrige artikelSe Apples lancering af iPhone 4S
Næste artikelApple iPhone 4S er mere af det samme
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.