Forside Nyheder

Apples store iOS5-opdatering er kommet


 iOS5 kommer blandt andet med et helt ny meddelelsescenter á la hvad vi allerede kender fra Googles Android-operativsystem.


 


Den længe ventede opdatering af operativsystemet i iPhone, iPad og iPod Touch er nu frigivet, sammen firmaets nye iCloud-tjeneste.


Apple er klar med sin længe ventede opdatering af operativsystemet; iOS5.


Med iOS5 får du 200 nye funktioner, inklusiv et nyt meddelelsescenter, der er stærkt inspireret af Android. Her kan du holde styr på nye e-mails, sms’er, venneanmodninger og orienteringer fra apps på et praktisk sted.


Det nye operativsystem byder også på iMessage – en beskedtjeneste, der fungerer via 3G og Wi-Fi, og byder på flere avancerede funktioner end du er vant til med SMS.


iOS5 har også Twitter-integration, en virtuel bladkiosk, forbedret kameraapplikation og ny udgave af Safari-browseren med faneblade og en læse-funktion, der viser artikler med stor tekst og uden forstyrrende elementer.


Læs mere om iOS5-opdateringen her!


iOS klarer også datasynkronisering via Wi-Fi og virker med Apples nye iCloud-tjeneste, der opbevarer personlige informationer og data i skyen og kan sende det ud via push-teknologi til alle dine enheder.


iCloud er gratis med fem gigabyte lagerplads, men du kan købe flere gigabytes hvis du har brug for det.


Se frem til en snarlig anmeldelse af iOS5 og iCloud her på Recordere.dk.


 


Opdatering: iOS 5 er kommet, opdater via iTunes.


 

Annonce:
Forrige artikelSå er Spotify live i Danmark
Næste artikeliOS update: iTunes Error 3200
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.