Forside Nyheder

Få TopGear i GPS’en


 


Kan du bare ikke få nok af TopGear, så er TomTom klar med en ny GPS. Med The Stig og Jeremy Clarkson.


BBC programmet TopGear har mange fans verden over – også i Danmark. Det har GPS-producenten TomTom opdaget, og derfor tilbyder de nu en ny GPS.


TomTom GO LIVE Top Gear edition, der giver fans af det populære tv-program mulighed for at køre i ?Stig Mode?, få ruteanvisninger af Jeremy Clarkson og nyde de særligt udvalgte Points Of Interest. Herunder findes bl.a. anvisninger til racerbaner og andre lokaliteter brugt i tv-programmet.


Med TomToms værn mod bilkøerne, HD Traffic, vil den også styre brugeren forbi trafikpropper. Derudover er den spækket med features fra Top Gear såsom opstarts- og slukskærm samt bilikoner på selve enheden. Brugeren kan desuden vælge at køre i ?Stig Mode?, hvilket medfører øjeblikkelig stilhed fra enheden, eller vælge Jeremy Clarksons stemme som guide på landevejen.


?Er man fan af Top Gear, er denne særlige navigationsenhed den ultimative ledsager på køreturen. Med The Stig, Clarkson og TomTom HD Traffic er GO LIVE Top Gear edition perfekt til bilister, der elsker den åbne landevej?, siger Corinne Vigreux, Managing Director hos TomTom.


Prisen er kr. 1.599,- og det inkluderer et års abonnement på TomToms LIVE-service.


 


 Eksempler på navigering af Jeremy Clarkson


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.