Forside * Nyheder

Hegel HD11, 32 Bit, DAC


 


Det seneste skud på stammen indenfor digital-analog konvertere. En ny highend DAC med 32bit fra Hegel.


Kvaliteten af konverteringerne fra den digitale musik til den analoge verden, for lytning på stereoanlægget, er et område hvor der er mulighed for bedre kvalitet ved de rette investeringer i grej.


Hegel HD11 er det seneste skud på stammen fra Hegel til highend brug. Den afløser deres HD10, men med følgende forbedringer:  • Fjernbetjening
  • 32 bit Texas Instruments DAC
  • Impedance matching technology på Coax1 input
  • 24/96 via USB (24/192 via coax og optisk)
  • Design update.
  • Bedre køling
  • Opdaterede digitale og analoge sektioner
  • Signifikant forbedring af lydkvalitet

HD11 har både USB-indgange og almindelige coaxial og optisk SPDIF indgange. HD11 har også en Hegel system fjernbetjening, som kan bruges til at styre HD11 samt andre Hegel produkter.


 


Importøren forklarer


Det specielle ved Hegel D/A konvertere er, at Hegel er i stand til at få meget høj lydkvalitet fra standard audio-afspillere som computere eller iPod type enheder.


Problemet med disse almindelige afspillere er, at de udsender digitale data i en ujævn strøm: jitter, som resulterer i en ?mudret? lyd med manglende dynamik og detaljer. Hegel DACs indeholder en teknologi, der gemmer datastrømmen og bygger den op igen i præcis den rigtige rytme.


Dermed mindskes virkningerne af kvaliteten af både computeren og det digitale kabel.


HD11 har også en ny teknologi for impedanstilpasning udviklet af Hegel. Med dette kan der justeres for mindre end perfekt impedans i normale RCA digital kabler. Yderligere reducerer dette jitter, hvilket igen resulterer i øget præcision.


 


Pris og tilgængelighed


Kommer på markedet til december.
 
Pris kr. 6.995,-.


Kontakt RadioActiv for nærmeste forhandler


 Specifikationer


DAC: 32 bit Texas Instruments dac
Digital indgange: 1 USB, 2 coaxial & 1 optisk.
Udgange: RCA & XLR.
Dimensioner: 6 x 21 x 26 cm (H x B x D).

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.