Forside Styling Layout: Uden komm.

Konkurrence: Vind 3 måneders spilabonnement


 


OnePlayS har begavet os med fem stk. 3-måneders fri-abonnementer til deres spiludlejning. Vil du være en af de heldige vindere?


Forleden kunne vi fortælle om OnePlayS. Den danske tjeneste lader dig på nem vis leje spil til din favoritkonsol, hvorefter du får dem tilsendt, kan beholde dem så længe du lyster, hvorefter du returnerer og modtager næste spil på din udfyldte “ønskeseddel”


OnePlayS har sendt os fem gavekort på gratis 3 måneders medlemsskab. Dette kan blive dit, hvis du svarer rigtigt på spørgsmålet herunder.


Vinderne offentliggøres har på siden efter konkurrencens udløb. God fornøjelse.


 


 


Konkurrence


Hvilken karakter gav vi i vores anmeldelse af spillet Deus Ex: Human Revolution?  (Hjælp)Svar:
Navn:
E-mail:
Gentag
talkoden:
 Praktisk information


Det er et normalt abonnement der oprettes, hvor de første 3 måneder er gratis. Man skal aktivt opsige det igen, hvis man ikke ønsker det skal fortsætte som betalings-abonnement efter de første 3 gratis-måneder.


De indsendte oplysninger bruges kun til selve lodtrækningen, og oplysningerne slettes igen efter konkurrencen. Kun kontaktoplysninger på vinderne videregives til OnePlayS.


Konkurrencen løber til og med lørdag d. 8. oktober kl. 23:59.


Vinderne får direkte besked. Svares ikke på henvendelsen om gevinsten indenfor 14 dage trækkes en ny vinder.

 


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.