Forside * Nyheder

Microsoft-boss: Bedre Windows-mobiler på vej


Windows Phone vil snart understøtte dualcore-processorer og andet godt, forsikrer Microsoft.


 


Windows Phone understøtter endnu ikke dualcore-processorer eller LTE-teknologi, men firmaet gør klar til at tage syvmileskridt, forsikrer Andy Lees, ansvarlig for mobildivisionen hos Microsoft.


Microsofts øverste direktør, Steve Ballmer, er muligvis skuffet over salget af Windows-mobiler, men det bliver snart bedre. Det er i alt fald hvis vi skal tro chefen for Microsofts mobilafdeling, Andy Lees.


I et interview med websiden AllThingsD siger han, at Windows-mobiler med Mango kan udfordre selv de hurtigste Android-mobiler, og at han og Windows Phone-folkene arbejder hårdt på, at gøre platformen til et stærkt alternativ til Android og iPhone.


“Vores første udgave af Windows Phone handlede om at genvinde opmærksomheden, bygge troværdighed og med Mango handler det om at bygge volumen og markedsandel,” siger Andy Lees.


Spurgt om det er et problem, at de nuværende Windows-mobiler ikke er udstyret med dualcore-processorer eller hurtig LTE-teknologi, svarer Microsoft-chefen: “De er alle single-core, men jeg vurderer at de er hurtigere i brug en hvilken som helst dual-core-mobil, du sammenligner med og det er hele pointen.” Han siger til AllThingsD, at Microsoft vil understøtte dual-core-processorer og at man arbejder på at gøre softwaren bedre i stand til at udnytte to kerner.


“Vore strategi er at arrangere tingene på sådan en måde at vi kan tage store skridt, og det er sådan vi er gået fra at have en dårligere browser til at have den bedste browser. Det samme vil gøre sig gældende med hardware,” siger Lees.


Microsoft-bossen afslører også, at vi vil se et væld af spændende mobiler fra blandt andet Nokia, Samsung og HTC. Du kan tjekke hele interviewet her!


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.