Forside * Nyheder

Microsoft: Xbox 360 bliver din nye tv-boks


Microsoft er i fuld gang med at proppe Xbox 360 med indhold, som du kan hente via bredbåndsforbindelsen.


 


XBox TV


Microsoft har netop annonceret, at forbrugere verden over snart vil kunne bruge deres Xbox 360 til at se tv og film.


Microsoft er fast besluttet på, at gøre Xbox til omdrejningspunktet for digital underholdning i hjemmet. Elektronikgiganten har netop annonceret, at forbrugere verden over snart vil kunne bruge deres Xbox 360 til at se tv, film, live-udsendelser og pay-per-view fra en lang række indholdsudbydere.


Pressemeddelelsen nævner blandt andet BBC i Storbritannien, HBO i USA og Canal+ i Frankrig og Spanien.


“Dagens annoncering er et stort skridt i retning af at realisere vores vision om, at give dig al den underholdning, du ønsker, og nemt dele den med de mennesker som du holder af,” siger Don Mattrick, direktør for Interactive Entertainment hos Microsoft. “Ved at kombinere verdens første tv- og underholdningsudbydere med Kinect for Xbox 360 og intelligent stemmesøgning via Bing, bliver underholdningsoplevelsen mere personlig, social og nem at tilgå.”


 


Hvad med Danmark?


Desværre bliver vi Danmark ikke forkælet med nyt indhold på Xbox 360, men nu hvor BBC omfavner platformen i Storbritannien, kunne Danmarks Radio så ikke gøre det samme herhjemme? Det er også værd at nævne, at LOVEFiLM vil kunne tilgås via Xbox 360 i Tyskland og Storbritannien, så måske en dansk lancering er lige om hjørnet.


Microsoft praler af, hvor nemt det er at interagere med sin Xbox 360 via Bing og finde det indhold, du er interesseret i. “Har du svært ved at finde episoden af ‘The Office’ fra i går? Du skal bare bruge en stemmekommando. Sig “Xbox, Bing, ‘The Office,'” og Xbox finder det,” står der i pressemeddelelsen.


Læs eventuelt videre på Microsofts blog her!


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.