Forside Nyheder

Steve Jobs er død


 


Apples tidligere topchef Steve Jobs er død efter længere tids sygdom. Han blev 56 år gammel.


Medstifter af Apple, og en af verdens måske største entreprenører i nyere tid, Steve Jobs, er død efter længere tids sygdom.


Steve var om nogen manden der med sine visioner fik sat Apple på verdenskortet i 70’erne og 80’erne. Han forlod senere firmaet, men vendte tilbage på et tidspunkt hvor flere fejlagtigtige beslutninger havde ført firmaet ud i en stor krise. Microsoft trådte til og hjalp, og det regnes som Steves kredit at Apple senere voksede til det som det er i dag.


I dag er Apple verdens mest værdifulde selskab efter en årrække med succes-produkter som iPod og iPhone. Produkter der har været med til at lokke endnu flere kunder til deres øvrige produkter.


Steves død har givet reaktioner fra hele verden, og det strømmer ind med sympati fra forretningsverdenen hvor personer som Bill Gates (Microsoft), Paul Allen (medstifter af Microsoft), John Riccitielle (Electronic Arts), Michael Dell (Dell), Larry Page (Google), Steve Case (AOL, American OnLine) Dick Costolo (Twitter) har udtrykt deres dybeste medfølelse.


Dick Costolo (Twitter) sagde: “Nogle gange kommer der en person, som ikke alene hæver barren, men skaber en komplet ny målestok.”


RIP Steve Jobs.


Link til Apples mindeside


 


 


Tilbageblik


Vi husker måske især Steve Jobs fra de utallige Apple Events, når han indtog scenen for at fortælle om et nyt produkt eller to.


Et af de sværere øjeblikke i Steve Jobs karriere må have været, da han i 1997 måtte stå frem på scenen på Macworld i Boston, og fortælle at Microsoft redder Apple:  


iPod blev om noget et vendepunkt for Apple, her præsentationen i 2001:  


Præsentationen af iPhone i 2007:  


Og så et berømt nyere citat om multitouch i iPod Touch og iPhone:
 
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.