Forside Nyheder

Multimedieskatten står for skud


 


Den nye regering vil afskaffe multimedieskatten, så det igen bliver muligt at have arbejdsgiverbetalt computer uden ekstra beskatning.


Skatten på arbejdsgiverbetalt computer og internet mm. har været udskældt, og flere valgte at droppe det med at tage computeren med hjem fra arbejdet.


Nu kan multimedieskatten være på vej væk igen. Det skriver avisen.dk, efter at have talt med kilder tæt på regeringstoppen.


Finansieringen til at fjerne skatten skal komme via øget beskatning på cigaretter, usunde fødevarer, vin og øl, fjernelse af fradrag på sundhedsforsikringer, begrænsning af fradrag på store indbetalinger til pension samt afgift på luftforurening skriver avisen.dk.


Multimedieskatten dukkede op d. 1. januar 2010, og betyder at alle der har telefon, computer eller internet igennem sit arbejde – og bruger en eller flere af dem hjemme – beskattes med 3.000 kroner årligt.


Det svarer til 1.260 kroner årligt hvis bruttolønnen er under 35.000 kroner og 1.680 kroner årligt hvis bruttolønnen er over 35.000 kroner (per måned).


Får regeringen flertal for at fjerne eller ændre multimedieskatten, vil det dog først ske i forbindelse med finanslovsforhandlingerne 2012/13.


 

Annonce:
Forrige artikelI dag åbner YouSee for a la carte TV
Næste artikelRIP: Zune
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.