Forside Nyheder

Ny Google TV byder på Android Apps


 


Google har opdateret deres Google TV platform. Nu bydes på bedre navigering, søgning, indhold og ikke mindst Android Apps.


Google TV er IT-gigantens forsøg på at lave en fælles platform for Smart TV, et miljø som producenterne kan bruge til deres TV og settop-bokse, som giver mere indhold til skærmen.


Der er nu gået et år siden Google og Sony sammen kunne præsentere første version af Google TV, dengang forbeholdt det amerikanske marked. Senere kom Logitech med deres settopbokse, som kunne bringe Google TV ind i ethvert TV.


Men Google var efter sigende ikke tilfreds med denne første udgave, og det betød at andre producenter blev bedt om at afvente en ny forbedret version, og det er den der kommer nu.


Den nye Google TV byder på:


 


 


Enkle menuerHold det simpelt. Tekst-menuerne med mange lag er nu erstattet af let genkendelige ikoner, som det kendes fra Apps på smartphone og tablet computere.


Og som på Android er det muligt at bringe oversigter frem, over alle de Apps (applikationer) der er installeret.


Hjemmeskærmen kan tilpasses.


 


 


Bedre søgningGoogle er mester i søgning, og det skal Google TV selvfølgelig også være.


Så det nye Google TV byder på en søgning på tværs af indhold. Der kan eksempelvis søges i Live TV, Netflix filmleje, YouTube videoer og meget mere.


Men ved du ikke helt hvad du leder efter kan den nye App kaldet “TV og Film” bruges. Der præsenteres indholdet fra de mange kilder visuelt, så man kan bladre igennem det istedet.


 


 


Bedre YouTube på TVGoogle har bygget en helt ny tilgang til YouTube ind i det nye Google TV.


Nu er det blevet meget enklere at nyde indholdet derfra, og i takt med at der kommer mere HD indhold, film univers og andet ligger der mange timers underholdning klar.


Via den nye søgning er det nemt at finde videoerne for ethvert emne.


 


 


Android AppsAndroid Market flytter ind i Google TV.


Nu bliver det muligt for udviklerne både at stille deres mobile Apps til rådighed på TV, samt at udvikle specielle Android Apps kun til TV.


Google sørger dog for ikke at vise de Apps der kræver touch betjening, GPS eller telefon. Det betyder at der i begyndelsen vil være et mindre antal Apps, men de første 50 udviklere har gjort Apps klar og flere følger.


 


 


Opdatering


De nuværende Google TV enheder opdateres


Allerede i næste uge opdateres Sonys TV med Google TV, til denne nye udgave.


Kort derefter følger Logitechs settop bokse.


 


 


Google TV i Europa ?


Google TV er på vej til Europa, men intet om Danmark endnu. De lægger ud i Storbritanien i begyndelsen af 2012.


Mon ikke vi vil se meget mere til Google TV på årets elektronikudstilling i Las Vegas. Det er CES der afholdes d. 10. – 13. januar, hvor recordere.dk er med.


 


Kilde: Google TV Blog

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.