Forside Nyheder

Nye Blu-ray-afspillere fra… ASUS


De nye Blu-ray-afspillere fra ASUS klarer et væld af formater og kan endda afspille Blu-ray-ISO-filer.


 


Prisbillige filmafspillere med understøttelse for et væld af formater, tilslutning af USB-harddiske og streaming af indhold via hjemmets trådløse netværk.


Vi er vant til at ASUS laver bundkort, grafikkort og endda lækre computere, men nu vil taiwanerne også ind i din stue og kobles til fladskærmen på væggen. ASUS er klar med to Blu-ray-afspillere i det prisbillige segment, der lokker med masser af funktionalitet.


De to modeller, BDS-700 og BDS-500, har understøttelse for hele 45 forskellige film- og lydformater, og kan endda afspille Blu-ray-ISO-filer, også dem i 3D, med visning af menuer og hele svineriet.


Den store model, BDS-700, har indbygget Wi-Fi, analoge lydudgange og to HDMI-udgange, hvor den ene leverer HDMI 1.4 med 3D-video og den anden HDMI 1.3 til lyd.  Begge klarer Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio, og kommer med USB-porte, der er i stand til at drive en 2,5-tommer harddisk uden ekstern strøm. Der er også understøttelse for NTFS-filformatet og filer større end fire gigabyte.


ASUS lover god videokvalitet takket være Qdeo-videobehandling, og opskalering af video i standardopløsning til HD-format. Der er også understøttelse for DLNA-standarden, så du nemt kan streame indhold fra eksempelvis din computer eller smartphone.


ASUS BDS-500 og BDS-700 koster henholdsvis 1.150 og 1.800 kroner.

Annonce:
Forrige artikelYouSee satser på dansk radio
Næste artikelVil du være en del af Stofas TestTeam?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.