Forside * Nyheder

PlayStation Vita kommer til februar


 


PS Vita


Hvis du venter på Sonys lille nye spillekonsol Vita, så er der dårligt nyt. Den kommer først til februar.


PS Vita byder i følge Sony på den samme fængende spilleoplevelse, som er kendetegnende ved PlayStation, og åbner samtidig op for helt nye brugermuligheder med en række innovative features, der blandt andet inkluderer en OLED touch-skærm, touch-pad på bagsiden, dobbelte analoge pinde, bevægelsessensorer og kameraer på både forsiden og bagsiden af enheden.


Med understøttelsen af både 3G og Wi-Fi får brugerne mulighed for at fordybe sig yderligere i spilleoplevelsen og samtidig inddrage verden omkring dem – hvad enten det er en ven eller andre PS Vita-ejere. PS Vita er nemlig udstyret med apps, som identificerer og forbinder brugerne, og så har man også adgang til sine sociale netværker, herunder Facebook, foursquare, Skype og Twitter direkte fra PS Vita.


Der udvikles i øjeblikket på mere end 80 spil til PS Vita ? herunder LittleBigPlanet, Wipeout 2048, Resistance: Burning Skies, Uncharted Golden Abyss, Assassin?s Creed (Ubisoft), FIFA (EA Sports) og Call of Duty (Activision).


Den kommer i butikkerne fra d. 22. februar 2012 i to udgaver. WiFi-udgaven vil koste kr. 1870, mens den store med både Wifi og 3G vil koste kr. 2250,-


  

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.