Forside Nyheder

Procella Audio P-610 højttaler


 


Procella Audio P-610


Denne nye højttaler fra Procella Audio, model P-610, er en full-range referencehøjttaler til små og mellemstore biografer.


Filosofien hos Procella er at kunne gengive fuldt dynamikområde ved gengivelse af 24bit/96KHz lyd. Det der svarer til bedste kvalitet på Blu-ray.


P-610 opfylder da også THX cinema reference-level gengivelsesniveau (105dB kontinuerligt) i de fleste rum, med undtagelse af de allerstørste screeningrum og hjemmebiografer.


Basenhed/subwoofer benytter samme enheder som i Procellas dobbelte P-10 subwoofer. Enheden er monteret i et lukket kabinet, for bedst mulig transient respons.


Ovenpå basenheden sidder resten af højttaleren til mellemtone og diskant, monteret med et roterbart beslag. Denne højttaler er udstyret med en 6,5? professionel mellemtone og en 1? højfrekvens kompressionsdriver, der er monteret i et diskant-horn.


Det smalle design gør det enkelt at integrerer P-610 enten som indbygning eller fritstående ved siden af, eller bag et lærred.


Prisen er ikke oplyst.


 


 P-10si, en subwoofer til balance


Underdelen af P-610 er tilgængelig som P-10si subwooferen, og er tiltænkt til brug som balancerende subwoofer sammen med de større aktive Procella subwoofere som P-18 (dobbelt 18?), P-15 (dobbelt 15?) og P-10 (dobbelt 10?).


Ved opsætninger med en eller flere af de større Procella subwoofere som primær subwoofer, kan flere P10Si subwoofere (typisk 1-3) placeres forskellige steder i rummet for at udjævne lavfrekvente problemer i rummet.


Opstillet korrekt, vil denne teknik forbedrer systemets samlede baskvalitet dramatisk og samtidig reducerer de sæde-til-sæde variationer i lav frekvensområdet, der typisk opstår i små rum med en enkelt subwoofer.


Prisen er ikke oplyst.


 


Importør


Kontakt importøren for yderligere oplysninger eller for henvisning til nærmeste forhandler.


Bigture
Hundborgvej 139
700 Thisted
Tlf +45 70 25 30 09
[email protected]


 

Annonce:
Forrige artikelSpotify er klar til Danmark
Næste artikelPanasonic Viera Connect til blu-ray afspillere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.