Forside * Nyheder

Rygte: Snak med næste Apple TV


 


Apple er på vej med 3. generation af deres mediebox til TV’et. Rygterne går på at Apple bygger vidensassisten Siri ind i her også.


Hvad er der på TV lige nu?
Er der en kanal som sender fodbold?
Giv mig de seneste nyheder!
Har du den seneste Harry Potter film?
Optag DR2 kl. 20 til 21


Vi har allerede set fjernbetjeninger med talegenkendelse. Men hvad med et TV der rent faktisk forstår hvad du gerne vil?


Dette kan være noget vi vil se i nær fremtid. Rygterne går ifølge 9to5Mac nu på at den næste Apple-box til TV’et, 3. generation af Apple TV, også vil komme med Siri som iPhone 4S.


Apple TV er godt nok mere medieafspilning, filmleje og den slags – og Siri findes indtil videre kun på Engelsk, Tysk og Fransk. Så det med at spørge om TV-programmerne på dansk, optage DR2 og den slags, ligger lidt længere ude i fremtiden.


Men der har jo været vedholdende rygter om at Apple også vil komme med et TV-apparat senere. Så måske er tanken slet ikke så fjern. Altså at vi ude i fremtiden ikke kun kan få et TV med talegenkendelse, men en elektronisk assistent ved stuealteret der forstår og tolker på det man siger og spørger om.


Så må vi blot ikke håbe at der opstår skænderi foran TV’et, så stakkels Siri (kan vi kalde hende Sigrid?) ikke bliver helt forvirret.


Apple TV, i den tidligere 2. udgave, er kommet til salg i Danmark nu.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.